بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

رزمایش سئول و واشنگتن نزدیک مرز‌های کره شمالی

رزمایش سئول و واشنگتن نزدیک مرز‌های کره شمالی کره جنوبی و آمریکا در اقدامی با هدف تحریک پیونگ یانگ، تمرینات نظامی را در نزدیکی مرز کره شمالی انجام دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۲۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 14
کد خبر: ۱۶۸۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، این رزمایش در ۲ ژانویه آغاز شد، اما بلافاصله برای تماشای عموم آزاد نشد.

 

این رزمایش‌ها شامل تیپ نمایشی تایگر TIGER کره جنوبی و تیم رزمی تیپ استریکر Stryker آمریکایی است که آمادگی و قابلیت همکاری آن‌ها را آزمایش می‌کند. آن‌ها از طیف وسیعی از سلاح‌ها و تجهیزات مانند خودرو‌های زرهی، پهپاد‌های شناسایی و موشک‌های ضد تانک استفاده کردند.

 

سئول در حالی چنین رزمایش را برگزار کرده است که به تازگی هوانگ جونگوک، نماینده کره جنوبی در سازمان ملل، شورای امنیت را در ایجاد جبهه یکپارچه علیه اقدامات کره شمالی ناتوان معرفی کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار